ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλατεία Συντάγματος: Γυμνοί στην πορεία του Πολυτεχνείου - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Δύο άνδρες βρήκαν έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για τον αστυνομικό φραγμό

Τουλάχιστον εμβρόντητοι πρέπει να έμειναν οι αστυνομικοί που είχαν επιφοριστεί το απόγευμα της Κυριακής με τη δημιουργία αστυνομικού φραγμού στην κάτω πλευρά της Βασιλέως Γεωργίου, στην Πλατεία Συντάγματος.

Ξαφνικά δύο νεαροί άνδρες στάθηκαν μπροστά τους και απόλυτα ψύχραιμοι, κατέβασαν τα παντελόνια τους με το βλέμμα στραμμένο προς τους αστυνομικούς δείχνοντας προς τον ουρανό.

Οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να παρακολουθούν τους δύο νέους που μάλλον με τον τρόπο αυτό θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την έντονη αστυνομική παρουσία στη φετινή πορεία μνήμης για το Πολυτεχνείο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις