SPORTS

/

Στη Θύρα 11 οι Αιγιώτες

Κοινοποίηση
Tweet

Στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Παναχαϊκή

Οι οπαδοί του Παναιγιάλειου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 11 του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Παναχαϊκή.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ομάδων και της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας.

Για το ντέρμπι με την Παναχαϊκή, όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Κουρμπανάς θα υπολογίζει στον Γιάννη Λαζανά, ο οποίος  έβγαλε μέρος της προπόνησης και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε μετά ατομικό πρόγραμμα.

Κανονικά προπονήθηκε ο Απόστολος Ανδρούτσος, ενώ ο Ευθύμης Αργυρόπουλος ακολούθησε ατομικό και πιθανότατα την Πέμπτη θα μπει σε φουλ ρυθμούς. Ο Γιάννης Μπουρλάκης συνεχίζει τη θεραπευτική του αγωγή.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports