SPORTS

/

Βόλεϊ: Μεγάλη νίκη της Παναχαϊκής με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού

Κοινοποίηση
Tweet

Ιστορικό ματς για την πατρινή ομάδα στη Βόλεϊ Λιγκ

Η Παναχαϊκή κέρδισε με 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Βόλεϊ Λιγκ, κάνοντας την ανατροπή στο τέταρτο σετ, στο οποίο αν και έχανε με 15 - 21 κατάφερε να το γυρίσει επικρατώντας με 25- 23.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο σετ η ομάδα του Άρη Αγγελόπουλου αν και ξεκίνησε νωθρά τελικά ανέκαμψε κατακτώντας το με 25-18.

Στο δεύτερο σετ οι "κοκκινόμαυροι" επέβαλαν το ρυθμό καταφέρνοντας να προηγηθούν με 22-19, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 24-24, με τους πράσινους να κερδίζουν τελικά το σετ με 27-25 και να ισοφαρίζουν σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η πατρινή ομάδα το κατέκτησε σχετικά εύκολα με 25-23, ενώ στη συνέχεια η Παναχαϊκή "καρδιοχτύπησε" τους φιλάθλους της, που έδωσαν βροντερό παρών, αφού βρέθηκε να χάνει με 15-21, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Άρης Αγγελόπουλος έκανε τα... μαγικά του και με έναν εκπληκτικό Χρηστιά στο σερβίς η πατρινή ομάδα πήρε το πρώτο της ιστορικό τρίποντο στην κατηγορία των μεγάλων.

Τα σετ: 25-18, 25-27, 25-23, 25-23.

Παναχαϊκή (Αγγελόπουλος): Ν. Ρουμελιώτης, Αγγελόπουλος, Π. Ρουμελιώτης, Βλαοχστάθης, Ντονάς, Ραντούνοβιτς, λίμπερο ο Μ. Ρουμελιώτης, Βασιλάκος, Χρηστιάς, Πεφάνης.

Πανθηναϊκός (Λάιος): Στοιβαχτής, Μπέλος, Αμορόσο, Μουρ, Καρυπίδης, Ζάκαρι, λίμπερο ο Κουρούπης, Μαδούρας, Μανιόπουλος, Καπίρης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports