SPOTLIGHT

/

Ξεκινάει αυτό το Σάββατο 12/10 το ανανεωμένο "Στην Υγειά μας ρε παιδιά" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον Alpha

Κοινοποίηση
Tweet

Πρώτος καλεσμένος ο Μίκης Θεοδωράκης

Είχε ακουστεί εδώ και καιρό ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρήκε νέα στέγη για την ψυχαγωγική εκπομπή του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» στο κανάλι του Alpha. Η στιγμή της πρεμιέρας έφτασε και είναι αυτό το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 μετά τις 21.00 με πρώτο μάλιστα καλεσμένο τον μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη!

Αυτό το Σάββατο 12 Οκτωβρίου λοιπόν όπως είδαμε και από το σχετικό τρέιλερ, ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος που μέχρι τον περασμένο Ιούνιο ήταν στην ΝΕΤ, αναμένεται να καλησπερίσει το κοινό μέσα από την νέα του τηλεοπτική στέγη, τον Alpha, έχοντας την τιμή να φιλοξενεί στην 1η του εκπομπή τον κορυφαίο μας συνθέτη, συνθέτες, δημοσιογράφους αλλά και μία πλειάδα καλλιτεχνών, πολλοί εκ των οποίων έλαβαν μέρος στην μουσική παράσταση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Μ. Θεοδωράκη «Ποιος στη Ζωή μου», παράσταση που παρουσιάστηκε με επιτυχία στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου και στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Αlpha, από το ερχόμενο Σάββατο, στις 21:00, και κάθε Σάββατο, το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, η εκπομπή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τις ξεχωριστές μουσικές της προτάσεις, το κέφι της παρέας και τη ζεστή ατμόσφαιρα, θα συναντά στην 10η χρονιά της τους τηλεθεατές μέσα από τον Alpha. Το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” ξεκινάει δυναμικά με ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Τον μεγάλο συνθέτη θα τιμήσουν με την παρουσία τους προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού: ο συνθέτης Χρήστος Λεοντής, ο συνθέτης και τραγουδοποιός Κώστας Χατζής, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ο βουλευτής και συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης, οι δημοσιογράφοι Γιώργος Βότσης και Κώστας Αρβανίτης, οι ηθοποιοί Φιλαρέτη Κομνηνού, Μπέσυ Μάλφα, Ρένια Λουιζίδου, ο πρόσφατα βραβευμένος στο Φεστιβάλ Βενετίας για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο φιλμ "Miss Violence" Θέμης Πάνου, Ταμίλα Κουλίεβα, Ελισάβετ Μουτάφη και Χρήστος Πλαΐνης και ο παραγωγός Μιχάλης Αδάμ.

Επιπλέον, τον Μίκη Θεοδωράκη θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Κώστας Μακεδόνας, Γιώτα Νέγκα, Κώστας Θωμαΐδης και Άννα Λινάρδου, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια του κορυφαίου συνθέτη με τη συμμετοχή ενδεκαμελούς ορχήστρας και 15 και πλέον νέων ηθοποιών."

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω πάρει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο γι’ αυτή την εκπομπή. Αρέσει πολύ και μου το λένε όπου κι αν με συναντήσουν. Αρέσει η αίσθηση παρέας που βγάζει. Αυτό το ελληνικό γλέντι, το παλιό, που το είχαμε χάσει…

Ήταν ο καθένας στη διαμερισματάρα του, στην αμαξάρα του και σ’ ένα τρόπο διασκέδασης αρκετά περίεργο που μόνο επίδειξη περιείχε. Σιγά, σιγά αυτές οι συμπεριφορές συρρικνώνονται και στη θέση τους μπαίνουν ξανά τα παλιά γλέντια. Δεν είναι τυχαίο που η εκπομπή κάθε χρόνο πάει και καλύτερα. Δεν πιστεύω ότι εμείς γινόμαστε καλύτεροι. Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος είναι που το έχει περισσότερο ανάγκη. Πλέον και στην Αθήνα, ενώ παλιά συνέβαινε μόνο στην περιφέρεια, κάποιοι άνθρωποι περιμένουν το Σάββατο για να μαζευτούν με φίλους και να δουν την εκπομπή.

Μου λένε πολλοί πως «δεν είσαι η διασκέδασή μας, είσαι η παρηγοριά μας». Κι αυτό γιατί λέγονται ουσιαστικά πράγματα. Δεν συμπεριφερόμαστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα…Δεν είμαστε κάποιοι που απλώς γλεντάνε και τραγουδάνε. Παίζει πολύ ο ενεστώς χρόνος. Μας αφορά το τι συμβαίνει γύρω μας. Η εκπομπή είναι και παρηγοριά εκτός από διασκέδαση».

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight