Διοργανώνεται από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας - Αχαΐας
Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας - Αχαΐας διοργανώνει ένα σεμινάριο παραδοσιακών χορών το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, στο χώρο του Παραθεριστικού Κέντρου ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ στην Τέμενη του Αιγίου.
Το παραθεριστικό κέντρο καλύπτει μία παραθαλάσσια, καταπράσινη έκταση 50 στρεμμάτων. Διαθέτει εγκαταστάσεις με γήπεδα βόλεϊ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τραπέζια πινγκ-πονγκ, παιδικές χαρές, εστιατόριο, καφετέρια, μπαρ, οργανωμένη πλαζ για μπάνιο και οικίσκους στους οποίους μπορούν να διανυκτερεύσουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο και οι συνοδοί τους (σύζυγοι, παιδιά).
Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν, μέλη χορευτικών συγκροτημάτων, δάσκαλοι παραδοσιακών χορών, αλλά και όλοι όσοι αγαπάνε τους παραδοσιακούς χορούς και τον λαϊκό πολιτισμό.
Θα διδάξουν οι Μπέας Θανάσης: Χορούς από την Κόνιτσα και το Δυτικό Ζαγόρι και Μεσσαριτάκης Βασίλης: Χορούς από την Ικαρία.
Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 στις 22.00 θα γίνει βραδινό παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή 5μελή ορχήστρα. Στο κλαρίνο ο Νίκος Φιλιππίδης
Χρόνος διεξαγωγής σεμιναρίου : Σάββατο πρωί και απόγευμα - Κυριακή πρωί
Εγγραφές: Παρασκευή 11 Οκτωβρίου: 7.00 - 9.30 μ.μ. και Σάββατο 12 Οκτωβρίου: 8.00 - 9.00 π.μ.
Έναρξη Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 9.00 π.μ.
H τιμή για όλες τις δραστηριότητες του σεμιναρίου είναι 85 € / άτομο. Για τα μέλη και τους συμμετέχοντες στο τμήμα παραδοσιακών χορών του συλλόγου, η τιμή είναι 75 € / μέλος. Δηλώσεις συμμετοχής: Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους: Ψυχογιόπουλο Ηλία: 6972035976 ή Διακουμίδου Στάσια: 6972232989 και 2610271342, mail: stasilia@yahoo.gr και στο www.pkeotepatras.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr