ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αποχώρησαν οι δημοσιογράφοι από τη συνέντευξη τύπου λόγω των δρακόντιων μέτρων ασφαλείας

Κοινοποίηση
Tweet

Αφησαν τον Υπουργό μόνο του

Ομόφωνα αποφάσισαν να αποχωρήσουν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι από τη συνέντευξη Τύπου που θα έδινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Αφορμή τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας. Οι δημοσιογράφοι πέρασαν πέντε ελέγχους μέχρι να φτάσουν στην αίθουσα και κει τους ζητήθηκε να περάσουν από έναν ακόμη.

Ο περίβολος και οι πολυδαίδαλοι διάδρομοι του ΥΕΘΑ έχουν πλημμυρίσει από άνδρες ασφαλείας με στολή και πολιτικά ,σιδερένιες πόρτες ερμητικά κλειστές έχουν απομονώσει την πρόσβαση στα γραφεία υπουργών και Αρχηγών. Απ' όλα αυτά οι δημοσιογράφοι πέρασαν μετά από έλεγχο μέχρι να φτάσουν στην αίθουσα όπου θα δινόταν η συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου, εκεί όμως τους περίμενε μια ακόμη έκπληξη.

Ένας ανθυποπλοίαρχος ηλεκτρολόγος θέλησε να ελέγξει έναν έναν τους δημοσιογράφους οι οποίοι ήδη είχαν πάρει θέσεις στην αίθουσα ΚΥΣΕΑ και ανέμεναν τον υπουργό για να δώσει συνέντευξη για το ασφαλιστικό των στρατιωτικών.

Αυτό ήταν το κερασάκι στην “τούρτα” των ελέγχων και έτσι οι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις