Όλοι οι κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου όπως ΚΑΠΗ, Δημοτικά καταστήματα κ.α. είναι ανοικτοί για το κοινό
Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται ο γειτονικός Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης στο νομό Ηλείας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως θα προκύψουν από τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών.
Ο Δήμαρχος, Δημήτριος Αρβανίτης, στο πλαίσιο της υλοποίησης των αποφάσεων του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου, συναντήθηκε χθες με τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Λεχαινών και επικαιροποίησαν το πλαίσιο των δράσεων και ενεργειών κατά την διάρκεια της άτυπης συνάντησης την οποία είχαν στο γραφείο του.
«Στην διάθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παραμένει η υδροφόρα του Δήμου μας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί άμεσα και εφόσον παραστεί ανάγκη», ανέφερε μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Αρβανίτης.
Επιπλέον, σε ετοιμότητα βρίσκεται και το μικρό πυροσβεστικό όχημα του Δήμου, προκειμένου και αυτό να συνδράμει το έργο της Π.Υ. στην περίπτωση που προκύψουν έκτακτες συνθήκες.
Για την προστασία των ευαίσθητα κοινωνικών ομάδων από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, γνωστοποιείται ότι όλοι οι κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης (ΚΑΠΗ, Δημοτικά καταστήματα κ.λ.π.) είναι ανοικτοί και παραμένουν στην διάθεση των πολιτών, προκειμένου να βρουν καταφύγιο τις δύσκολες αυτές ημέρες κατά τις οποίες επικρατούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr