Στην οδό Ζαϊμη στην Πάτρα.
Τέσσερις άγνωστοι επιτέθηκαν σε δύο φοιτήτριες στις 6 το πρωί στο κέντρο της Πάτρας. Οι φοιτήτριες επέστρεφαν από διασκέδαση, όταν ξαφνικά, στην οδό Ζαϊμη, οι άγνωστοι αλλοδαποί νεαροί τις πλησίασαν και τους άρπαξαν τις τσάντες μέσα σε δευτερόλεπτα.
Η λεία τους όμως δεν πρέπει να τους ικανοποίησε καθώς οι τσάντες των κοριτσιών είχαν ελάχιστα χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και μια φωτογραφική μηχανή.
Δεν είναι η πρώτη φορά που φοιτήτριες δέχονται επίθεση ξημερώματα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με σκοπό τη ληστεία. Τα περιστατικά είναι πολλά προκαλούν έντονο προβληματισμό στην πανεπιστημιακή κοινότητα και την αστυνομία.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr