Αλλαγμένη και με πάθος αύριο η Εθνική για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για διάκριση
Αλλαγμένη αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο η Εθνική μας στον αγώνα με την Νιγηρία, με σκοπό να ανατρέψει το κακό κλίμα το οποίο επικρατεί μετά την "γκέλα" της πρεμιέρας με την Ν. Κορέα. Το σύστημα με το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα παρατάξει ο Ότο Ρεχάγκελ την Εθνική Oμάδα Ποδοσφαίρου θα είναι το 3-4-3.
Την εστία της Ελλάδας θα υπερασπιστεί ο Αλέξης Τζόρβας, ενώ στην τριπλέτα της άμυνας, βέβαιη θεωρείται η χρησιμοποίηση του Σωτήρη Κυριάκου, και έχει πιθανότητες συμμετοχής ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Γιώργος Καραγκούνης θα αγωνιστεί κανονικά, καθώς υπήρξε συνάντηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις μεταξύ τους.
Για όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να περιμένουμε την αυριανή μέρα, καθώς με το ιστορικό του "Όθωνα", κάθε πρόβλεψη είναι ριψοκίνδυνη. Αναμένεται ωστόσο να δώσει ιδιαίτερο βάρος στο κέντρο, αφού θεωρεί πως αυτή είναι η δύναμη των Νιγηριανών.
Όσον αφορά την ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ Ελλάδας και Νιγηρίας, μία νίκη και μία ήττα μετρά η Εθνική μας σε δύο αναμετρήσεις με σκορ 2-0 και στις δύο περιπτώσεις.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr