Ήταν ένα ειδικό θεματικό περίπτερο που παρουσίαζε μια αντιπροσωπευτική συνολική εικόνα του θεάτρου
Θετικές εντυπώσεις άφησε το περίπτερο του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας με το οποίο και συμμετείχε στην 6η Πανελλήνια Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Active Trip 2013, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare.
Ήταν ένα ειδικό θεματικό περίπτερο που παρουσίαζε μια αντιπροσωπευτική συνολική εικόνα του θεάτρου από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, δίνοντας έμφαση στις τελευταίες παραγωγές και κυρίως στο Πάτρα-Μπάρι που αναμένεται με ενδιαφέρον.
Στο περίπτερο υπήρχαν αρχειακά προγράμματα του Θεάτρου, αφίσες, φυλλάδια και άλλες εκδόσεις για την ιστορία και την προσφορά του Θεάτρου στην Πάτρα την ευρύτερη περιοχή, αλλά και στον πολιτισμό της χώρας, με τις προσεγμένες παραγωγές και τις εκπαιδευτικές του δράσεις.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 Απριλίου το μεσημέρι με την παρουσία του πρέσβη της Σλοβακίας Πέτερ Μίχαλκο.
Η Active Trip, ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις, την ορθολογική αξιοποίηση αλλά και ανάδειξη των επιμέρους ιδιαιτεροτήτων του κάθε προορισμού, των λεγόμενων «Νέων και Ειδικών μορφών Τουρισμού» που αποτελούν την αποκλειστική διέξοδο της Ελληνικής Περιφέρειας προς τις διεθνείς αγορές για την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, σε 12μηνη βάση.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr