ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραζιλία: Γιατροί κάλυπταν τους κοπανατζήδες συναδέλφους τους με ψεύτικα δάκτυλα!

Κοινοποίηση
Tweet

Το κανάλι Globo έδειξε πλάνα μιας γιατρού που έβαζε κανονικά το δάκτυλο της στη συσκευή

Το κανάλι Globo έδειξε πλάνα μιας γιατρού στο νοσοκομείο Ferraz de Vasconcelos στο Σάο Πάολο που έβαζε κανονικά το δάκτυλο της στη συσκευή, χρησιμοποιούσε τα ψεύτικα δάκτυλα των συναδέλφων της και έπειτα χτυπούσε τις κάρτες τους. Πέντε γιατροί σε νοσοκομείο της Βραζιλίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, καθώς φέρονται να καλύπτουν τους «κοπανατζήδες» συναδέλφους τους, χρησιμοποιώντας.... ψεύτικα δάκτυλα σιλικόνης στο βιομετρικό σύστημα ασφαλείας που χρειάζεται δακτυλικό αποτύπωμα για να λειτουργήσει!

Το κανάλι Globo έδειξε πλάνα μιας γιατρού στο νοσοκομείο Ferraz de Vasconcelos στο Σάο Πάολο που έβαζε κανονικά το δάκτυλο της στη συσκευή, χρησιμοποιούσε τα ψεύτικα δάκτυλα των συναδέλφων της και έπειτα χτυπούσε τις κάρτες τους.

Η γιατρός ομολόγησε ότι ακόμη έξι συνάδελφοί της έκαναν το ίδιο, ενώ προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι την πίεζαν για να συμμετέχει στην απάτη.

Άλλο κανάλι της Βραζιλίας αναφέρει ότι εγκέφαλος της απάτης είναι ο επικεφαλής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, και ότι η κόρη του επί 3 χρόνια δεν έχει δουλέψει ούτε ημέρα στο νοσοκομείο ενώ φαινόταν να εργάζεται κανονικά!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις