ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπαθεοδώρου: Ανοικτό το ενδεχόμενο πολλών αλλαγών στο Σχέδιο "Αθηνά"

Κοινοποίηση
Tweet

Τι είπε στον "Αθήνα 9.84" ο Υφυπουργός Παιδείας

Είναι ένα μεγάλο στοίχημα που εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον, και ζητάμε τη στήριξη όλων των παρατάξεων, είπε πριν λίγο ο υφυπουργός Παιδείας , Θ. Παπαθεοδώρου, σε συνέντευξη που έδωσε στη Φρόσω Ζαγορίτου στον Αθήνα 9.84.

"Σε ότι αφορά το σχέδιο ΑΘΗΝΑ ακολουθούμε το αρχικό σχέδιο, Πήραμε υπ όψιν τις προτάσεις των διοικήσεων των Ιδρυμάτων, και όλων των φορέων αλλά χρειαζόταν ένας νέος σχεδιασμός του Ακαδημαϊκού χάρτη. Βασικό μας θέμα σε αυτή τη μεταρρύθμιση είναι το γνωστικό αντικείμενο", διευκρίνισε ο υφυπουργός. Άφησε δε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές σε πολλές περιπτώσεις ιδρυμάτων ενώ μίλησε για ελάχιστο αριθμό μετακίνησης φοιτητών.

Όταν ρωτήθηκε για τις αυριανές κινητοποιήσεις του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων έξω από τη Βουλή τόνισε ότι έγινε η μέγιστη δυνατή προσπάθεια όμως στο συγκεκριμένο ΤΕΙ, επεσήμανε, υπήρχε τμήμα με ένα μόνο καθηγητή. Έπρεπε να γίνουν αλλαγές.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις