SPORTS

/

Σε Ναύπακτο, Αίγιο και Πύργο τα επόμενα εντός έδρας ματς της Παναχαϊκής

Κοινοποίηση
Tweet

Στην περίπτωση που δεν της παραχωρηθεί το Παμπελοποννησιακό

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει στραφεί στις λύσεις των σταδίων των Ναυπάκτου, Αιγίου και Πύργου για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια στην περίπτωση που δεν της παραχωρηθεί το Παμπελοποννησιακό.

Επίσης η πατρινή ομάδα έχει ζητήσει τουλάχιστον να της δοθεί έστω το βοηθητικό γήπεδο του σταδίου για τις προπονήσεις της, αφού και αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Τέλος η ΠΑΕ τονίζει ότι μετά το ματς με την Καλλονή η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μείνει εκεί την ερχόμενη εβδομάδα. Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Στο γήπεδο της Ναυπάκτου, του  Αιγίου και του Πύργου θα δώσει τους επόμενους αγώνες εντός έδρας η ΠΑΕ Παναχαϊκή εφόσον δεν της παραχωρηθεί η χρήση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα αποχωρήσει από την Πάτρα αμέσως μετά από το παιχνίδι με την Καλλονή και θα μείνει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης  ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα αφού έχει να δώσει στην Θεσσαλονίκη και στην Καβάλα  τους δυο επόμενους αγώνες της.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε δεκτό το αίτημα του προπονητή, αφού αυτό άλλωστε θα εξυπηρετήσει το πρόβλημα με τις προπονήσεις το οποίο έχει η ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής όταν βρίσκεται στην Πάτρα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή παρά την μεγάλη οικονομική δαπάνη έλυσε το πρόβλημα και ελπίζει αμέσως μετά την επιστροφή από την Καβάλα να της επιτραπεί να προπονείται τουλάχιστον στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, το οποίο η ίδια θα ανακατασκευάσει μόνο για αυτό τον σκοπό".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports