ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου- Είχε επαφές με στελέχη της Περιφέρειας- Μετέβη και στο Καλέντζι

Κοινοποίηση
Tweet

Συζήτησε για προβλήματα της Πάτρας και της Αχαϊας

Στην εκλογική του περιφέρεια, την Αχαϊα, βρέθηκε σήμερα ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος είχε συναντήσεις με πολιτικούς του φίλους και στελέχη της αυτοδιοίκησης. Ο κ. Παπανδρέου  γύρω στις 2 το μεσημέρι επισκέφθηκε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τους Αντιπεριφερειάρχες Γρηγόρη Αλεξόπουλο, Νίκο Υφαντή και Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστα Καρπέτα και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Ανδρέα Κελεπούρη και Σάκη Μαυρόγιαννη.

Στη συνάντηση, που ήταν συνέχεια προηγουμένων, οι οποίες δεν είχαν γίνει γνωστές, συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια και η Αχαϊα και ιδιαιτέρως ζητήματα υποδομών και αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Έμφαση δόθηκε στην επανεκκίνηση των μεγάλων εθνικών οδικών αξόνων της Ολυμπίας και της Ιονίας οδού, καθώς και της απόδοσης του Παραλιακού Μετώπου, στην πόλη της Πάτρας. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας Παπανδρέου, στο Καλέντζι, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου, Θάνο Καρπή.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις