ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Έρχεται τσουχτερό κρύο στα πεδινά - Χιόνια και πολικές θερμοκρασίες στα ορεινά

Κοινοποίηση
Tweet

Στους μείον 9 θα πέσει η θερμοκρασία στα Καλάβρυτα, όπου θα χιονίσει

Μια από τις πλεόν κρύες ημέρες του χειμώνα προβλέπεται για σήμερα στην Δυτική Ελλάδα, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους -1 (μείζον 1) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι, βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Πάτρα, σύμφωνα με το meteo.gr, σήμερα Τρίτη 8/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στο Αίγιο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 5 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 3 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Στα Καλάβρυτα προβλέπεται να χιονίζει από το μεσημέρι της Τρίτης, με την αισθητή θερμοκρασία να πέφτει στους -9.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις