Δεν ειχε τελικά πάνω του εκρηκτικά
Συνελήφθη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο 40χρονος που ισχυριζόταν ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και απειλούσε να ανατιναχθεί. Ο 40χρονος πήγε στην Ηρώδου Αττικού και Ακακίων κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι.
Η ΕΛΑΣ αμέσως απέκλεισε την περιοχή και στο σημείο έσπευσε και συνομίλησε για περισσότερο από μισή ώρα με τον 40χρονο ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.
Τα αιτήματά του δεν είναι ακόμα γνωστά ούτε οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση. Ο άνδρας φορούσε κοστούμι, από το οποίο μάρτυρες είπαν ότι φαίνεται να κρέμονται καλώδια. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας δεν είχε εκρηκτικά πάνω του αλλά ένα κινητό, ένα τηλεκοντρόλ και μια μπαταρία.
Σε ερώτηση κατά τη μεταφορά του στο αστυνομικό όχημα αν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, απάντησε: «Όχι εγώ, η χώρα».
Ο άνδρας είχε προσπαθήσει, νωρίτερα, να παραδώσει έναν φάκελο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Μεταφέρθηκε και κρατείται αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.
14.17 Ένας Έλληνας 40 ετών που ισχυρίζεται ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά βρίσκεται στην Ηρώδου Αττικού και Ακακίων κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αποκλεισμένη είναι η περιοχή απο αστυνομικούς και στο σημείο σπεύδει διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.
Τα αιτήματά του δεν είναι γνωστά ούτε οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση. Ο άνδρας φοράει κοστούμι, από το οποίο φαίνεται να κρέμονται καλώδια.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr