CULTURE

/

Ειδική παράσταση της "Φάρμας των ζώων", προσφορά στην εκπαιδευτική κοινότητα αυτό το Σάββατο στην Πάτρα

Κοινοποίηση
Tweet

Η είσοδος για τους καθηγητές, δασκάλους και μαθητές θα είναι δωρεάν-Την παράσταση έχει σκηνοθετήσει η Ελεάνα Τσίχλη

Μία ειδική παράσταση προσφορά στην εκπαιδευτική κοινότητα (καθηγητές και δασκάλους) και τους μαθητές θα πραγματοποιηθεί από το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας αυτό το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, θα γίνει μία ειδική παράσταση με δωρεάν είσοδο, του έργου «Στη Φάρμα των Ζώων» του Τζορτζ Όργουελ που έχει διασκευαστεί ειδικά για τα παιδιά.

Η παράσταση που έχει σκηνοθετήσει η Ελεάνα Τσίχλη ενώ τη σύνθεση των τραγουδιών και τη μουσική υπογράφουν ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Θοδωρής Αμπαζής και ο Σταύρος Γιαννουλάδης, έχει ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζεται από τις 8 Οκτωβρίου 2012 για τα σχολεία.

Επίσης για τις τέσσερις Κυριακές του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα για τις 4, 11, 18 και τις 25 του μήνα έχουν προγραμματιστεί παραστάσεις στις 11 το πρωί που θα απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό της Πάτρας. Στο έργο παίζουν οι Δημήτρης Παπαδάτος, Γιάννης Δενδρινός, Αναστασία Γιαννάκη και Βιβή Πέτση ενώ την αφήγηση κάνουν οι Μαρία Παρασύρη και Νέστορας Κοψιδάς.

Να σημειωθεί ότι η ειδική παράσταση αυτού του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2012 αποτελεί μία προσφορά του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας προς την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής.

Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και προς αποφυγή της ταλαιπωρίας, καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, να επικοινωνήσουν με το ταμείο του θεάτρου «Απόλλων», στο τηλ. 2610-273613 για να κλείσουν θέσεις.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture