Επίσης ο Χρήστος Λούβαρης σχολίασε την συμπεριφορά του Μπρέσκα
O Ηλίας Φυντάνης σίγουρα θα ήθελε το ντεμπούτο του στην Παναχαϊκή να συνοδευτεί με νίκη, ωστόσο αυτό δεν έγινε, κάτι που αναμένει ο έμπειρος κόουτς με την επιστροφή, όπως τόνισε, των πρωτοκλασάτων παικτών.
Ο "κοκκινόμαυρος" τεχνικός μετά την ήττα (0-1) από την Καβάλα δήλωσε: "Το αποτέλεσμα είναι άδικο. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την αποβολή, πιέσαμε, αλλά ήμασταν φλύαροι επιθετικά. Δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια, ωστόσο σε ορισμένα σημεία στο παιχνίδι δείξαμε καλά στοιχεία. Με την επιστροφή των πρωτοκλασάτων παικτών μας θα γυρίσουμε γρήγορα και άνετα στις επιτυχίες. Η συμπεριφορά του Μπρέσκα που δεν ήρθε στην προπόνηση είναι αντιεπαγγελματική".
Ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Λούβαρης δήλωσε: "Ο Μπρέσκα για την Παναχαϊκή είναι ξένο σώμα. Ήταν άτιμο αυτό που έκανε στους συμπαίκτες του. Από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα με την Καβάλα με στεναχωρεί. Σαν διοίκηση ωστόσο έχουμε να πούμε ότι θα φτιάξουμε τέτοια ομάδα που θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr