Ανοίγει η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής
Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον τοπικό Ηρακλή, στα Ψαχνά, ανοίγει η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Football League.
Με την απαραίτητη ώθηση που πήραν από τη νίκη επί της Δόξας στο Παγκρήτιο, οι Κρητικοί, με ακμαία ψυχολογία, ευελπιστούν να κάνουν το «2Χ2» στη νέα – μετά Super League – περιπέτειά τους (είχαν ρεπό στην πρεμιέρα), συνδυάζοντας την πρώτη τους έξοδο στο πρωτάθλημα με τρίποντο.
Συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στους «Μαυραετούς» στη 18άδα των «εκλεκτών» ο Σίνισα Γκόγκιτς συμπεριέλαβε τον Μανόλη Τζανακάκη, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ εκτός έμειναν οι Κοζορώνης και Πλουσής.
Από την άλλη, η ομάδα της Εύβοιας, έπειτα από την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στη Νίκη Βόλου, ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό μαραθώνιο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, με τον Βασίλη Βούζα, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Ιβάν Γέσιτς, να ζητά επιτακτικά την κατάκτηση των τριών βαθμών από τους παίκτες του.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr