ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συντετριμμένος ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας στην κηδεία του 48χρονου αδελφού του

Κοινοποίηση
Tweet

Σήμερα το πρωί στα Γιάννενα

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε σήμερα τον πρωί τον Νίκο Κατσιφάρα, αδελφό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, που έφυγε χθες το απόγευμα από την ζωή σε ηλικία 48 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο. Συντετριμμένος ήταν ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας από τον πρόωρο χαμό του μικρότερου αδελφού του, στην κηδεία που τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Θεοτόκου Περιβλέπτου στα Γιάννενα.

Η ταφή του εκλιπόντος έγινε στο νεκροταφείο πλάι από τον ναό.

Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο πρώην Υφυπουργός Βαγγέλης Αργύρης, οι πρώην βουλευτές Ιωαννίνων Θανάσης Οικονόμου και Μιχάλης Παντούλας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, οι Αντιπεριφερειάρχες Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Γεωργιόπουλος, Βασίλης Αντωνόπουλος, Νίκος Υφαντής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικής Ελλάδας Σάκης Μαυρόγιαννης και Σάββας Αυγέρης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Γ. Σουβαλιώτης, ο πολιτευτής Αχαΐας Νίκος Ζαφειρόπουλος, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Διονυσία Μαράτου, ο Διευθυντής της Ν.Ε.Α Κώστας Γιωτόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Γιώργος Κυρούσης, ο Περιφερειακός Διευθυντής των ΕΛΤΑ Ηπείρου κ.α.

Τα στελέχη του Γραφείου του Απόστολου Κατσιφάρα αντί στεφάνου κατέθεσαν στη μνήμη του Νίκου Κατσιφάρα χρήματα υπέρ του Ογκολογικού Ξενώνα «Η Ελπίδα».

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις