ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ζήτησε παραίτηση της ΝΟΔΕ ο Σάκης Γκοτσούλιας!

Ξανάλατος Νίκος
Κοινοποίηση
Tweet

Άρχισε ο γαλάζιος εμφύλιος στην τοπική Ν.Δ.

 

 

 

Δυσαρέσκεια προβληματισμός και εσωστρέφεια έκαναν την εμφάνιση τους σε στελέχη και μέλη της Ν.Δ στην Αχαΐα μετά την πλήρη ανατροπή στη δύναμη των δυο μεγάλων κομμάτων και με τη διαφορά σε επίπεδο νομού να εκτοξεύεται στο 24% μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Η επόμενη ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης της 4ης Οκτωβρίου βρίσκει μουδιασμένα στην πλειοψηφία τους τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ που ζητούν εδώ και τώρα αλλαγές βάθους στη σύνθεση της κομματικής οργάνωσης στην Αχαΐα.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος άνοιξε ταυτόχρονα και ο ασκός του Αιόλου στους κομματικούς μηχανισμούς της Ν.Δ στο νόμο. Πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης στην Αχαΐα όπως ο Διονύσης Γκοτσούλιας που ζήτησε την παραίτηση όλων των μελλών της ΝΟΔΕ, καταφέρθηκαν ακόμα και προσωπικά σε μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής καταλογίζοντας ευθύνες και εξαπολύοντας ευθείες βολές για την συντριβή του κόμματος σε επίπεδο νομού.

Η βαριά ήττα που υπέστη σε Πανελλαδικό αλλά και τοπικό επίπεδο η Ν.Δ σύμφωνα με αρκετά στελέχη της στην περιοχή θα καταγραφεί με τα μελανότερα χρώματα στην ιστορία του κόμματος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις