Από τις εκδόσεις Τερζόπουλος
Είναι ένα πολύ όμορφο βιβλίο που στόχο έχει να δείξει τις χαρές του σπιτικού ψωμιού και πως να φτιάχνουμε μοσχομυριστά ψωμιά με πολύ απλό, σαφή και έξυπνο τρόπο.
Ο σχεδιασμός του βιβλίου, οι φωτογραφίες και το στήσιμο έγιναν από τον Στηβ Πέιντερ και το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικό. Ο φακός έχει πάρει λήψεις από κάθε γωνία ώστε οι φωτογραφίες να έχουν σαφήνεια και πρακτικότητα.
Είναι το βιβλίο με βραβευμένες συνταγές που όλοι θέλουν να το έχουν!
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Εμμανουήλ Χατζηανδρέου γεννήθηκε στην Νότια Αφρική από έλληνες γονείς και είναι αρχιμάστορας φούρναρης. Μετά την μαθητεία του και την απόκτηση πτυχίου αρτοποιίας στην Νότια Αφρική και την Ναμίμπια, δούλευε και ταξίδευε μαζί με την γυναίκα του Λίζα, δημιουργώντας και μαθαίνοντας νέες τεχνικές και συνταγές, στην Ελλάδα και την Γερμανία. Είναι εγκατεστημένος στην Αγγλία και αυτήν την περίοδο διδάσκει αυτήν στη Σχολή Artisan, μία από τις πιο περίοπτες σχολές στην Βρετανία.
Έχει κερδίσει διάφορα βραβεία, όπως για το «Ψωμί Σίκαλης με Σταφίδες», το «Χωριάτικο Ψωμί με Προζύμι» και το «Άσπρο Ψωμί με Τυρόγαλο».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr