ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: "Η ασφάλεια των πολιτών θέλει πολιτική βούληση…κι όχι τσαμπουκάδες"!

Κοινοποίηση
Tweet

Τι είπε στο Ράδιο Ωμέγα

Θέματα της καθημερινότητας σχολίασε, μιλώντας στον δημοσιογράφο Δημήτρη Χωρίτο και στο "ΩΜΕΓΑ ΡΑΔΙΟ" ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Αφού επέμεινε στην άποψη πως "η μεταστροφή του κόσμου της ΝΔ υπέρ της παράταξης είναι καθημερινή και ποσοστιαία σημαντική" δεν απέκλεισε αυτοδυναμία Σαμαρά. Απέκλεισε πάντως, το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: "Με αυτούς που σκλάβωσαν τη χώρα για δεκαετίες θα συμπράξουμε;"

Ερωτηθείς για την ασφάλεια των πολιτών και το μεταναστευτικό, είπε με έμφαση: "Αυτά τα θέματα θέλουν πολιτική βούληση κι όχι ατομικούς τσαμπουκάδες! Να στρωθούμε κάτω και να επαναφέρουμε την τάξη και την ηρεμία στα χωριά και στις πόλεις, κι όχι να γεμίζουν με κάγκελα φυλακής τα σπίτια τους οι πολίτες, τρομαγμένοι"!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις