ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στα Καλάβρυτα η Γεωργία Παπαντωνοπούλου

Κοινοποίηση
Tweet

Συνομίλησε με τους κατοίκους και άκουσε τα αιτήματα τους

Στα Καλάβρυτα και στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων περιόδευσε το απόγευμα του Σαββάτου, η υποψήφια βουλευτής Αχαίας του ΠΑΣΟΚ Γεωργία Παπαντωνοπούλου. Συνομίλησε με τους κατοίκους, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα τους που σχετίζονται με την ανάπτυξη  της  περιοχής και ταυτόχρονα δόθηκε βαρύτητα στις εύλογες ανησυχίες τους, αναφορικά με τα τεκταινόμενα  στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου.

Στην συνέχεια, την κ. Παπαντωνοπούλου υποδέχτηκε στο δημαρχείο Καλαβρύτων ο δήμαρχος Γιώργος Λαζουράς, ο οποίος της ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει και της παρουσίασε τις θέσεις του για την εξέλιξη της εκεί περιοχής. Αμέσως μετά ο κ. Λαζουράς, σύστησε την υποψήφια βουλευτή Αχαίας σε τοπικούς φορείς και παράγοντες, με τους οποίους είχε μία εποικοδομητική  συνάντηση εφ όλης της ύλης, και έγινε Ιεράρχηση των προβλημάτων και των αιτημάτων του δήμου Καλαβρύτων.

Επόμενος σταθμός της κ. Γεωργίας Παπαντωνοπούλου, ήταν η περιοχή της Κλειτορίας, στην οποία οι κάτοικοι μίλησαν με θερμά λόγια για την επίσκεψη της, τονίζοντας ότι έχουν ανάγκη από τον ζήλο και την ενέργεια για τα κοινά, νέων και  δυναμικών ανθρώπων, όπως η υποψήφια βουλευτής Αχαίας Γεωργία Παπαντωνοπούλου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις