ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Νέα ληστεία- Τέσσερις οπλισμένοι κουκουλοφόροι μπούκαραν σε σπίτι στα Νιφοραίικα - Πήραν πάνω από 12.000 ευρώ και αυτοκίνητο!

Κοινοποίηση
Tweet

Ώρες τρόμου έζησε ένα ζευγάρι και ο επιστάτης του σπιτιού

10.10 Οι τέσσερις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι πολύ εύκολα καθώς όπως αναφέρθηκε στην αστυνομία, το κλειδί βρισκόταν πάνω στην πόρτα. Ο ένας είχε περίστροφο, ο άλλος μαχαίρι και οι άλλοι δύο κατσαβίδια.

Εκείνη την ώρα στο σπίτι βρισκόταν η 52 χρονη γυναίκα και ο 26χρονος Βούλγαρος , που είναι επιστάτης του σπιτιού. Οι δράστες ζήτησαν από τη γυναίκα χρήματα, αλλά εκέινη απάντησε πως δεν είχε να τους δώσει. Ωστόσο δεν πτοήθηκαν, καθώς όταν επέστρεψε  ο 50χρονος σύζυγός της, οι ληστές του πήραν το ποσό των 12.000 ευρώ που είχε μαζί του.

Στη συνέχεια οι δράστες έψαξαν όλο το σπίτι και κατάφεραν να βρουν επιπλέον, το ποσό των 150 ευρώ και χρυσά κοσμήματα. Αφού πήραν ό,τι ήθελαν έδεσαν και τους τρεις και το έσκασαν με το αυτοκίνητο του Βούλγαρου.

Ο 50χρονος Έλληνας κατάφερε να λυθεί και ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες.

Ήδη έχει γίνει δακτυλοσκόπηση του χώρου, ενώ το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην Περιμετρική της Πάτρας, στον κόμβο της Οβρυάς.

 

09.05 Δύο 24ωρα μετά τη ληστεία στην Κάτω Αχαΐα, σε βάρος άνδρα που του άρπαξαν την τσάντα με τις 2.000 ευρώ, ένα ακόμα περιστατικό καταγράφει το αστυνομικό δελτίο.

Τέσσερις δράστες , που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισέβαλαν σε σπίτι στην περιοχή των Νιφοραιίκων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο ένας εκ των δραστών είχε όπλο.

Το τελευταίο διάστημα αυξάνονται τα κρούσματα ληστειών σε σπίτια και όχι μόνο, σε χωριά της Δυτικής Αχαΐας, προκαλώντας ανησυχία και φόβο σε πολλούς κατοίκους.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις