SPORTS

/

Η ΝΕΠ κέρδισε Χανιά και παραμονή

Κόντης Γιάννης
Κοινοποίηση
Tweet

Λυκούδης: "Είμαστε ακόμα ζωντανοί"

Την παραμονή της στην Α1 Εθνική πόλο των Ανδρών «κλείδωσε» το Σάββατο η ανδρική ομάδα της ΝΕΠ, που κέρδισε στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» τα Χανιά με 6-5.
Η ομάδα του Μάκη Λυκούδη θα αγωνιστεί και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα για 4η συνεχόμενη σεζόν, αφού θα έχει τον πρώτο λόγο σε οποιαδήποτε περίπτωση ισοβαθμίας με τους διώκτες της στη μάχη της παραμονής, δηλαδή με τα Χανιά και τον ΚΟΠΙ.
Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τους Κρητικούς, η ΝΕΠ, παρά το εμφανές άγχος που είχαν οι παίκτες της, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, είχε συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ από το ξεκίνημα (4-2 στο ημίχρονο, 5-3 στα μισά της γ΄ περιόδου), έως το τέλος της αναμέτρησης.
Τα Χανιά μείωσαν σε 6-5 στα 2.37΄ πριν το φινάλε με τον Σούτι, όμως η ΝΕΠ (παρά τα πολλά χαμένα τετ α τετ στην επίθεση!) έπαιξε καλή άμυνα, με αποκορύφωμα ένα καθοριστικό κλέψιμο της μπάλας στα τελευταία 24΄΄.
Διαιτήτευσαν οι Σταυρίδης και Σκαλοχωρίτης.

Τα 8λεπτα: 2-2, 2-1, 2-2, 0-1.

Τα γκολ των Χανίων πέτυχαν οι: Σολανάκης 1, Βιζυράκης 1, Αυγουστιανάκης 1 και Σούτι 2.
ΝΕΠ: Λαγωνικάκης, Καρράς, Μουσάτ 2, Σάντα 2 (2/2 πέναλτι), Τουλγαρίδης, Λαμπάτος, Βαμβουνάκης, Βουκσάνοβιτς 1, Τέττερης, Μπιτσάκος, Μ. Γεωργαράς, Ντ. Γεωργαράς 1, Χριστοφής, Παπάκος, Βέρρας.
* «Χρειαζόμασταν πάσει θυσία τη νίκη. Τώρα θα αλλάξει και η ψυχολογία μας. Αν δεν συμβούν τίποτα περίεργα πράγματα, τελειώσαμε με την υπόθεση παραμονή. Υποσχόμαστε, όμως, ότι του χρόνου η ομάδα θα πάει καλύτερα στην Α1», τόνισε ο Ντίνος Γεωργαράς.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports