Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κοινή ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής ΑΧΑΙΟΙ 3 - NAVAJO

Κοινή ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών ...

Κάνουν λόγο για κοροϊδία

"Είκοσι ημέρες μετά την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, παρακολουθούμε προβληματισμένοι και οργισμένοι την «κοροϊδία» των αθλητικών δικαστικών αρχών της χώρας" αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής  ΑΧΑΙΟΙ 3  - NAVAJO. Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

"Λέμε κοροϊδία, διότι βλέπουμε την επιτροπή να παίζει το παιχνίδι των μεγαλοπαραγόντων που προσπαθούν να μοιράσουν την πίτα μεταξύ τους σε βάρος ιστορικών ομάδων και των φιλάθλων τους. Δυστυχώς για εμάς, έλαχε να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή αυτού του κοινωνικά ανούσιου πολέμου συμφερόντων, ο οποίος γίνεται όχι για να υλοποιηθεί η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά για να ικανοποιηθούν προσωπικές φιλοδοξίες όλων όσων θίγονται τα ατομικά τους συμφέροντα με τη παρούσα κατάσταση.

Μας προκαλεί εντύπωση ότι οι πρωτεργάτες αυτής της κάθαρσης, υπήρξαν κατά το παρελθόν συνεργάτες ή σύμμαχοι. Εντύπωση μας προκαλούν επίσης και οι αντιφατικοί χαρακτηρισμοί του προέδρου της ομάδος μας για τα πρόσωπα αυτά. Τελικά πού αρχίζει η αλήθεια και πού τελειώνει το ψέμα…; Όταν η συνεργασία με τον Τσακογιάννη (Φυντάνης, Φούφουλας, Σταθάκης) καταλήγει σε βροχή κατηγοριών ως επικεφαλή του κυκλώματος; Ή στην χειρότερη περίπτωση που αρχικά κατηγορούσε τον πρώην πρόεδρο της  Supeleague ως άμπαλο και χρησιμοποιώντας την πάγια τακτική του αλλάζει για ακόμη μια φορά την άποψή του για αυτόν, για λόγους που είναι σε εμάς γνωστοί (φόβος, συμφέροντα, διάθεση για συμμαχία);

Ως κι εμείς έχουμε πέσει θύματα αυτής της αντιφατικής συμπεριφοράς του. Τη μία μας καλεί να συσπειρωθούμε κοντά του στο όνομα της αγαπημένης μας και την άλλη μας αποκαλεί πρεζάκηδες και παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα. Για να μην αναφέρουμε και άλλες περιπτώσεις κωλοτούμπας του προέδρου της ΠΑΕ. Το χειρότερο όλων είναι ότι ακόμα κι αν η Παναχαϊκή δικαιωθεί στο αθλητικό δικαστήριο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι το μέλλον της ομάδας θα είναι δυσοίωνο αφού έχει στοχοποιηθεί από όλες σχεδόν τις ομάδες της χώρας. Υπεύθυνος για όλα όσα έχουν γίνει , αλλά και για όσα θα συμβούν, είναι μόνο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με συνυπεύθυνους όλους όσους βρέθηκαν στην Αθήνα την 14η Οκτωβρίου 2011, όχι για ηθική συμπαράσταση στην ομάδα, αλλά για την υπεράσπισή του (πολιτικοί φορείς κι εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων). Κατόπιν λοιπόν όλων όσων έχουν συμβεί είναι ακατανόητο για εμάς πώς μπορεί κάποιοι μέσα από την ΠΑΕ να έχουν την εντύπωση ότι μπορούμε να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε για την στήριξη ενός καταστροφικού έργου που μόνο αρνητικές συνέπειες θα έχει  για την ομάδα μας. ΟΥΔΕΠΟΤΕ και βάλτε το καλά στο άδειο σας κεφάλι, δεν πρόκειται να συνυπάρξουμε και να συμμετέχουμε σε αυτό σας το καταστροφικό για την ομάδα εγχείρημα.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι κατανοούμε την οργή ή ακόμα και την έχθρα άλλων θιγμένων οπαδών απέναντί μας, στους οποίους γνωστοποιούμε πως ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Απεναντίας έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια γενική αποχή από τις δραστηριότητες της ομάδας μας θέλοντας έτσι να δείξουμε στο πανελλήνιο την κάθετα αντίθετη θέση μας στην έλευση – παραμονή και τακτική του προέδρου της ΠΑΕ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports