Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τιτάνες Αχαΐας: Σε camp για να διδάξει ο Γιώργος Λαζαρίσης

Τιτάνες Αχαΐας: Σε camp για να διδάξει ο...

Τένις με αμαξίδιο

Εντελώς διαφορετική η τελευταία δράση του Γιώργου Λαζαρίδη. Στα πλαίσια της προσπάθειας του, να προωθήσει το τένις με αμαξίδιο σε όλη την Ελλάδα, βρέθηκε σε camp Ατόμων με Αναπηρία στον Κολινδρό Πιερίας. Προσκεκλημένος του μη κερδοσκοπικού σωματείου "Άλλη Όψη". Παρουσίασε στους κατασκηνωτές την δυνατότητα που έχουν τα ΑμεΑ να ασχοληθούν ενεργά και σε υψηλό επίπεδο με τον αθλητισμό και ειδικά με το τένις.

Οι εμπειρίες αλλά και οι αγωνιστικές ικανότητες του Λαζαρίδη ενθουσίασαν τους παρόντες που όλοι ανεξαιρέτως ακολουθώντας τις οδηγίες του Καλαματιανού αθλητή προπονήθηκαν και έπαιξαν τένις, ενώ κάποιοι εκδήλωσαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ασχοληθούν με το άθλημα. Το camp στον Κολινδρό (Αθλητικό κέντρο Δήμου Κολινδρού)οργανώνεται για Πέμπτη συνεχή χρονιά από την  " Άλλη Όψη" και φιλοξενεί ΑμεΑ από όλη την Ελλάδα, δίνοντάς τους την κατάλληλη εκπαίδευση για την καθημερινότητα τους  με το αμαξίδιο και παράλληλα προσφέροντάς γνώση για δραστηριότητες που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπαιδευτές στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι οι ίδιοι ΑμεΑ. Περισσότερες πληροφορίες για το camp μπορείτε να δείτε στο www.alli-opsi.gr.
Οι προπονήσεις του Γιώργου συνεχίζονται όλο αυτό το διάστημα στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο τένις για ΑμεΑ του Δήμου Καλαμάτας. Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα στα μέσα Αυγούστου στο τουρνουά στην πόλη του Brno-Τσεχία.

Πολλά μπράβο στον αθλητή, για την προσπάθειά του αυτή, να αφυπνήσει και άλλους ομοιοπαθείς συνανθρώπους μας, να αρπάζουν τη ζωή από τα μαλλιά και να μην το βάζουν κάτω.

Επίσης ο αθλητής Παναγιώτης Κοντογιάννης επέστρεψε από την Αθήνα όπου έλαβε μέρος στην πρώτη φάση της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας μπάσκετ σε αμαξίδιο εν όψει του πρωταθλήματος στη Λιθουανία.

Η επόμενη και τελευταία φάση της προετοιμασίας λαμβάνει χώρα την ερχόμενη παρασκευή και για 5 μέρες.

Οι "ΤΙΤΑΝΕΣ" για μία ακόμη φορά βρίσκονται στο προσκήνιο των αθλητικών δρωμένων της χώρας μας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports