Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πατέρας έγινε ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου

Πατέρας έγινε ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου

Γέννησε η σύντροφός του

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτης. Πριν από λίγες ημέρες, όπως γράφει η εφημερίδα ΜΠΑΜ, η αγαπημένη του Παναγιώτη, Έλλη Παπαδιαμάντη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Όταν ο 29χρονος γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους γονείς του, εκείνοι δεν έκρυψαν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους που θα αποκτήσουν εγγονάκι!

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει αποκτήσει ήδη μια εγγονή από την κόρη της Καρολίνα. Η Καρολίνα Αγγελοπούλου (κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο) παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2010 στο Λονδίνο τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της, επιχειρηματία Βασίλη Αμβροσίου και το μωρό της ήρθε στον κόσμο το 2014.

Το ειδύλλιο του Παναγιώτη και της Έλλης

Γνωρίστηκαν στα θρανία του  αμερικανικού κολεγίου κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Η όμορφη Έλλη αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον του Παναγιώτη. Η Έλλη Παπαδιαμάντη σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών, αλλά πριν από την αποφοίτησή της είχε αποφασίσει ότι θα ασχοληθεί με το κλασικό τραγούδι και κατ’ επέκταση με την κλασική μουσική, στην οποία οι ειδήμονες τη θεωρούν εξαιρετικό ταλέντο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight