Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Καταφθάνουν μέσα σε μία εβδομάδα 5 γνωστοί τραγουδιστές

Πάτρα: Καταφθάνουν μέσα σε μία εβδομάδα ...

Για live εμφανίσεις - Οι Τριαντάφυλλος, Μακρόπουλος, Τσαλίκης, Χολίδης & Σχοινάς

Γιορτινή καλλιτεχνική επιδρομή έχουμε αυτές τις μέρες στην Πάτρα και δη από καλλιτέχνες του χώρου της πίστας. Απ’ όσο είδαμε από διαφημιστικές αφίσες που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης, αναμένονται για live εμφανίσεις έως και το Σάββατο του Λαζάρου 20 Απριλίου 2019 αρκετοί γνωστοί & δημοφιλείς τραγουδιστές.

Αυτή την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 στο αγαπημένο στέκι Disco Room θα εμφανιστεί ζωντανά ένας τραγουδιστής που ήταν από τα πιο δυνατά ονόματα της δεκαετίας του ’90 και συνεχίζει να παραμένει στο χώρο, ο Τριαντάφυλλος. Το Σάββατο 13/4 σε άλλο χώρο, στο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης Αστέρια θα τραγουδήσει ο λαικός ερμηνευτής Νίκος Μακρόπουλος και την Κυριακή 14/4 θα βρίσκεται στην Πάτρα ο λαικός τραγουδιστής και διασκεδαστής Γιώργος Τσαλίκης για μία εμφάνιση – έκπληξη στο Rules στη Ρήγα Φεραίου.

Και σαν να μην φτάνουν αυτά τα ονόματα μας έρχονται ακόμη δύο την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο πριν αρχίσει η Μεγάλη Εβομάδα και το κατανυκτικό κλίμα.

Την Παρασκευή 19/4 λοιπόν θα έρθει για μία σπέσιαλ live μουσική βραδιά ο Διονύσης Σχοινάς, τον οποίο τον είδαμε και ως καλεσμένο στο νέο Αλ Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου στο κανάλι Open beyond. Ο Διονύσης Σχοινάς με επιτυχίες όπως τα κομμάτια «Συγκοινωνούντα δοχεία», "Ομορφαίνεις τη ζωή μου", κ.α., θα τραγουδήσει στο Apotheosis stage μετά τις 23.30 το βράδυ της Παρασκευής. Όσο για το Σάββατο 20/4 στην Πάτρα καταφθάνει ένας άλλος γοητευτικός λαικός ερμηνευτής με δυνατό φαν κλαμπ ιδίως στις γυναίκες, ο Χρήστος Χολίδης για μία live εμφάνιση στο κέντρο Ρομέο στο Προάστιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight