Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ηλιάδη: "Γνώριζα αρκετούς μήνες πως o Σάββας είχε σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα"

 Ηλιάδη: "Γνώριζα αρκετούς μήνες πω...

Άφησε να εννοηθεί πως υπήρξε μια παράλληλη σχέση

Πως έχει χωρίσει με τον Σάββα Γκέντσογλου εδώ και δύο μήνες αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK η Αγγελική Ηλιάδη. Σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν διάβασε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να έχει σχέση με την Βίκυ Κάβουρα, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση».

Aφήνει να εννοηθεί πως υπήρξε μια παράλληλη σχέση

 

«Ουσιαστικά η Αγγελική Ηλιάδη αφήνει να εννοηθεί πως υπήρξε μια παράλληλη σχέση, όπως είχε γραφτεί αρχικά σε ένα δημοσίευμα. Το λέει», σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή που σχολίασε τη συνέντευξη στην εκπομπή της.

Στη συνέχεια η Μαρία Αντωνά πήρε τον λόγο και τόνισε: «Αυτά είναι τα δεδομένα της Αγγελικής Ηλιάδη που κανείς δεν τα αμφισβητεί. Τυγχάνει να είμαι πολύ κοντά στον στενό κύκλο του ποδοσφαιριστή και να γνωρίζω και τον Σάββα προσωπικά. Αυτό που ξέρω και μου έχει μεταφέρει, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς γίνεται, είναι πως δεν έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες. Ισχυρίζεται πως έχουν χωρίσει πολύ περισσότερο χρόνο από αυτόν των δύο μηνών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight