Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: Πωλίνα και Δάκης έδωσαν τον ρυθμό στο Μπουρμπούλι – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πωλίνα και Δάκης έδωσαν τον ρυθμό...

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται

Μια όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν δεκάδες καρναβαλιστές στο στο μεγάλο Μπουρμπούλι που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Royal Theater. Τα ντόμινο γέμισαν την κεντρική αίθουσα, τον εξώστη και τους διαδρόμους του Royal Theater.

Η Πωλίνα και ο Δάκης ξεσήκωσαν τα ντόμινο και τους συνοδούς τους και τους χάρισαν μια βραδιά βγαλμένη από τις χρυσές εποχές του Πατρινού Καρναβαλιού, των δεκαετιών του ’60, του ’70 και του ’80 με τις επιτυχίες τους μέχρι τελικής πτώσης.

Παρουσίες καταπληκτικές μέσα στο μυστήριο του απόλυτου μαύρου, μάσκες με φαντασία, άνθρωποι που τουλάχιστον για λίγο βγήκαν από τη δύσκολη καθημερινότητα και μπήκαν στη σφαίρα της ανεμελιάς και του κεφιού.

 

 

3ο Μπουρμπούλι, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019:

Ο θρύλος της ποπ μουσικής, ο Πασχάλης θα είναι εδώ στο Πατρινό Καρναβάλι, υποσχόμενος ένα πάρτυ με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, από τους Ολύμπιανς φτάνοντας μέχρι το σήμερα με τραγούδια όπως «Το κορίτσι του Μάη», «Φύγε σε παρακαλώ», κ.α.

4ο & τελευταίο Μπουρμπούλι, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019:

Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή… γι’ αυτό και ο Πασχάλης θ’ ανέβει και πάλι στη σκηνή του Royal, αυτή τη φορά μαζί με τη Σοφία Αρβανίτη των επιτυχιών «Σοκολατί», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», κ.α. για να απογειώσουν με τα τραγούδια και το κέφι τους τον τελευταίο Χορό του Ντόμινο για το 2019!

Tο πρόγραμμα στα Μπουρμπούλια θ’ ανοίγει το γκρουπ Passepartout.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019