Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γέννησε η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη ένα υγιέστατο αγοράκι

Γέννησε η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη έ...

Σε πελάγη ευτυχίας η ίδια, ο σύζυγος της και ο πρώτος τους, γιος Μάξιμος

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός που πριν λίγο καιρό την είδαμε στην ταινία «Περιμένοντας τη νονά» στο ρόλο της μαμάς της Demy, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2019.

Όπως αναφέρει το σάιτ tlife.gr, σε επικοινωνία που είχε με τον σύζυγό της και ευτυχισμένο μπαμπά Παναγιώτη Πιλαφά, αυτός επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.700 γραμμαρίων, συμπληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία. Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έχουν ήδη ένα γιο, τον μικρό Μάξιμο, ο οποίος και επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει ένα αδερφάκι και επιτέλους το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

Να σημειωθεί ότι ο σύζυγος της γνωστής ηθοποιού ήταν πολύ χαρούμενος για τον ερχομό του δεύτερου γιου του, ωστόσο δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις. Η Κατερίνα Παπουτσάκη γέννησε την μέρα που μπήκε στον ένατο μήνα της! Ο μικρούλης δεν την ταλαιπώρησε καθώς ήρθε στον κόσμο στους 9 μήνες ακριβώς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight