Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Η ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΕΙΜΟΥΡ «ΕΚΛΕΙΣΕ» ΤΟΝ VERSACE ΚΑΙ ΟΙ DOLCE E GABBANA ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΑ ΑΝΔΡΟΓΥΝΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ

Η ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΕΙΜΟΥΡ «ΕΚΛΕΙΣΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το «βαρύ πυροβολικό» του Μιλάνου

H επανεμφάνιση ενός από τα πιο περιζήτητα και σέξι supermodels των nineties, της 50χρονης καλιφορνέζας Στέφανι Σέιμουρ ήταν η μεγάλη είδηση στο Versace show για τον επόμενο χειμώνα στο Μιλάνο. Η παλιά ντίβα της πασαρέλας, πρώην αγαπημένη του Axl Rose, η οποία έχει έξι παιδιά (από τον κιθαρίστα Τόμι Αντριους και τον πολυεκατομμυριούχο Πίτερ Μπραντ) περπάτησε με χαρακτηριστικό, μαύρο αστραφτερό μάξι με κορσάζ, αλλά αν και καλλίγραμμη έδειχνε την ηλικία της. Για δεύτερη συνεχή φορά συμμετείχε στην επίδειξη η επίσης βετεράνος Σάλομ Χάρλοου και βέβαια η «νέα φρουρά» καλλονών Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ, Κάια Γκέρμπερ, Ιρίνα Σάικ, Στέλα Μάξγουελ, Κάντις Σουάνεπολ, Eντι Κάμπελ. Αλλωστε Versace χωρίς supermodels δεν είναι Versace.

ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΕΙΜΟΥΡ 2019

ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΕΙΜΟΥΡ 2019

ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΕΙΜΟΥΡ 2019

ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 1992

ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 1992

ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 1992

 

Πολύ μαύρο, νομίσματα, επιθετικό δέρμα, φετιχιστικά λουριά, «μπαλώματα» και γαρνιρίσματα δαντέλας, έντονες μονοχρωμίες, καρώ και μπαρόκ εμπριμέ έκαναν πάλι εντύπωση όπως την εποχή που βασίλευε ο αξέχαστος Τζιάνι. Στο φινάλε η Donatela Versace χαιρέτησε με κοντή δερμάτινη φούστα. Front row ήταν Αμπερ Βαλέτα και Ολίβια Παλέρμο.

Όμως και οι Dolce e Gabbana επένδυσαν σε αυτό που κάνουν καλά. Παρουσίασαν υπέροχα ανδρόγυνα κοστούμια εκπληκτικής εφαρμογής από ανδρικά υφάσματα, μπροκάρ και λεοπάρ, ρομαντικά «τεατράλε» φορέματα και σύνολα που παρέπεμπαν στη δεκαετία του ’50 και σαγηνευτικά νυφικά με φουσκωτές φούστες. Τα περίτεχνα αξεσουάρ όπως πάντα «σε άλλη διάσταση». Πίσω μια κατακόκκινη οπερατική κουίντα και τίτλος της συλλογής «Eleganza».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View