Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H σχεδιάστρια μόδας & ακτιβίστρια Μπέθανι Γουίλιαμς παρέλαβε το βραβείο της Βασίλισσας Ελισάβετ

H σχεδιάστρια μόδας & ακτιβίστρια Μπ...

Κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Καρλ Λάγκερφελντ

H βασιλική συνάθροιση για τη δεύτερη ετήσια απονομή του βραβείου της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ σε νεαρό δημιουργό από τον χώρο της μόδας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος Καρλ Λάγκερφελντ.

Προτού απονείμει το βραβείο, η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης, απέτισε φόρο τιμής στον σπουδαίο Γερμανό μόδιστρο. «Ο Καρλ Λάγκερφελντ ήταν τόσο ανυπέρβλητη μορφή στην μόδα, για τόσα πολλά χρόνια» είπε.

Το τρόπαιο για το 2019 παρέλαβε η 29χρονη Μπέθανι Γουίλιαμς, σχεδιάστρια με ακτιβιστική δράση σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. «Αυτή η βιομηχανία διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην οικονομία και τον πολιτισμό μας» σημείωσε η Δούκισσα μετά την παρακολούθηση της επίδειξης μόδας της Γουίλιαμς στο Λονδίνο.

«Το Βραβείο Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ για το Σχέδιο απονέμεται σε έναν σχεδιαστή με κοινωνική και περιβαλλοντική συνείδηση. Φέρνει μαζί ιδέες και ανθρώπους. Φέρνει την αλλαγή για το καλό στο επίκεντρο του έργου της» τόνισε.

Η Γουίλιαμς προασπίζεται τις μεταμορφωτικές δυνατότητες της μόδας για την προώθηση περιθωριοποιημένων ομάδων και για την ανάδειξη της αξίας των χειροποίητων τεχνικών.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight