Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πατρινό Καρναβάλι: Πάμε στο ράντζο μου στο... Κλάους- ΦΩΤΟ

Πατρινό Καρναβάλι: Πάμε στο ράντζο μου σ...

Συνεχίζοντια οι δράσειςε

Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή η φάση πλατείας «Πάμε στο Ράντζο μου στου…Κλάους» στο πλαίσιο του 54ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.

Από νωρίς το πρωί, στις εγκαταστάσεις της οινοποιίας αναπτύχθηκαν πλούσιες δράσεις απευθυνόμενες όχι μόνο στους καρναβαλιστές, οι οποίοι κλήθηκαν να πάρουν ενεργό μέρος στα παιχνίδια που είχαν σχεδιαστεί αλλά και στους επισκέπτες, που περνούν ευχάριστα το πρωινό τους στον φιλόξενο χώρο της Achaia Clauss.

Πλήθος κόσμου έχει μεταμορφώσει την Αchaia Clauss σε καρναβαλικό επίκεντρο και πολλά και συναρπαστικά ξετυλίγονται αυτή τη στιγμή.

Η ιστορική οινοποιία άνοιξε τους τρεις μουσειακούς χώρους που λειτουργούν πλέον στις εγκαταστάσεις της, όπου οι μικροί και  μεγάλοι επισκέπτες  απολαμβάνουν μοναδικές  ξεναγήσεις.  Πρόκειται για το «Κελάρι 9» που ενσωματώθηκε με το «Αυτοκρατορικό Κελάρι» με τα επιβλητικά περίτεχνα βαρέλια, τη «Βίλλα Κωστάντζα» που φιλοξενεί την Έκθεση Αρχείου της Οινοποιίας και τις Πέτρινες Αποθήκες στις οποίες εκθέτονται  τα Παλιά Μηχανήματα Οινοποίησης.

 

 

Επίσης πραγματοποιούνται παράλληλες δράσεις στους χώρους της οινοποιίας:

•ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Μία εναλλακτική ξενάγηση για την Οινοποιία Achaia Clauss στο «Κελάρι 9» .

•ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ – Το Πλήρωμα 94 επιμελείται μία Έκθεση-αφιέρωμα στις παρουσιάσεις των παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού και τον Άλκη Στέα.

•Η ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΣΤΕΙΟΥ: "Ζωντανή" έκθεση στολών από τις Θεατρικές Παραστάσεις του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΟΥ ΠΑΤΡΑΣ με την συμμετοχή των σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

•ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Το Θέατρο Σκιών Χρήστος Καλπουζάνης με το έργο «Ο 54ος Ξυπόλητος Θησαυρός», σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

•«ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΟΝΤΑΣ»: Δημιουργική Καραναβαλοαπασχόληση και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους από το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ

Στους εξωτερικούς χώρους της οινοποιίας οι επισκέπτες απολαμβάνουν  πικ νικ με κεράσματα (αναψυκτικό, μπύρα, καφέ & φαγητό) τα οποία έχει φροντίσει  η διοργάνωση του 54ου  Κ.Θ. να προσφέρονται από τοπικούς παραγωγούς στους Κυριακάτικους εκδρομείς,  ενώ  στην Κάβα «Δανιηλίδα» πραγματοποιείται γευσιγνωσία κρασιού για τους ενήλικες. Την εκδήλωση ντύνει μουσικά ο Κωνσταντίνος Γεωργίου.

Διοργάνωση: Κ.Ε.Δ.Π. Καρναβάλι Πάτρας- Οργανωτική Ομάδα 54ου ΚΘ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019