Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στάθης Γιαννακίδης από Πάτρα: Πρώτη η Ελλάδα στην απορρόφηση των κονδυλίων ΈΣΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Στάθης Γιαννακίδης από Πάτρα: Πρώτη η Ελ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα, είπε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης, αναφερόμενος στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος - Πελοποννήσου - Ηπείρου και Ιονίων Νήσων. Ο κ. Γιαννακίδης εξήξησε πως αποτελούν έναν κρίσιμο κρίκο στην αλυσίδα για την απορρόφηση των πόρων του ΕΣΠΑ και για την ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επενδύσεων.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων των νέων γραφείων της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος - Πελοποννήσου - Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, ρόλο οικοδεσπότη, είχε ο πρόεδρος της Διαχειριστικής και του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Ο κ. Μαρλαφέκας υποδέχθηκε τα 16 μέλη του ΔΣ - προέδρους των Επιμελητηρίων τεσσάρων Περιφερειών, όπως επίσης και τον πρόεδρο του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ), Θωμά-Φωκίωνα Αλγιανάκογλου.

Το παρόν έδωσε πλήθος εκπροσώπων αρχών του Α και Β βαθμού της τοπικής αυτοδιοικησης, βουλευτές και πλήθος οικονομικών φορέων και μεμονομένων επιχειρηματιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις