Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioniantv

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 20.00 με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioniantv στις 20:00.

Τραγικό φινάλε είχε η ιστορία της 35χρονης αγνοούμενης από το Αγρίνιο. Εντοπίστηκε νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό της σε βάθος 20 μέτρων στη λίμνη Στράτου.

Συνελήφθη αρχαιοκάπηλος στο Γύθειο που θα πωλούσε σπάνιο αρχαίο θησαυρό για 600.000 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος αρχαιοτήτων.

Συλλαλητήριο στην Ζάκυνθο για την στελέχωση και λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Κινητοποίηση και στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η δίκη του Αμβροσίου στο Αίγιο. Κατηγορείται για δημόσια υποκίνηση σε ρατσιστική βία ή μίσος και κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος για το κείμενο που είχε δημοσιεύσει με τίτλο «ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ! Ας μιλήσουμε έξω από τα δόντια, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ».

Σε έξαρση η εποχική γρίπη. Καμπανάκι για το στέλεχος Η1Ν1 στην Ηλεία. Κλειστά τα σχολεία στην Ιθάκη λόγω της έξαρσης των ιώσεων. Απουσίαζε από τις τάξεις το 40% των μαθητών.

Διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στην Καλαμάτα. Οι δράστες «άνοιξαν» το κατάστημα σε 45 δευτερόλεπτα.

Η κάμερα του ΙΟΝΙΑΝ μπήκε στο καρναβαλικό εργαστήρι της Πάτρας. «Στο κόκκινο» οι προετοιμασίες και για το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις