Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος – Σε εξέλιξη η συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος – Σε εξέλιξ...

Κρίνεται το μέλλον της συγκυβέρνησης

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κρίσιμη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτη Πάνο Καμμένο. Πριν από λίγο ο κ. Καμμένος πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ στις 10.20 μετέβη στο Μέγαρο ο πρωθυπουργός.

Από τη συνάντηση θα κριθεί το μέλλον της συγκεβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετά τις ραγδαίες  εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει από τον Πάνο Καμμένο "καθαρές λύσεις", σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει στο κοινοβούλιο, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Καμμένος έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η οποία ορίστηκε τελικά για τις 12:00 αντί για τις 12:30 που είχε ανακοινωθεί χθες.

Όπως είναι γνωστό το βράδυ της Παρασκευής, με 81 ψήφους υπέρ και καμία κατά η Βουλή της πΓΔΜ ενέκρινε τις τέσσερις τροπολογίες του Συντάγματος, που αφορούν την αλλαγή της ονομασίας της χώρας (από Δημοκρατίας της Μακεδονίας που είναι σήμερα σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), το προοίμιο του Συντάγματος, τη μέριμνα της Πολιτείας για τη διασπορά και τον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας των γειτονικών χωρών της πΓΔΜ.

Το επόμενο βήμα είναι να έρθει, σε σύντομο χρόνο, στην ελληνική Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών για να εγκριθεί.

Ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει, κατά το παρελθόν, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία και πως όταν έρθει στη Βουλή θα αποσύρει τα στελέχη του από την κυβέρνηση, χωρίς όμως να άρει τη στήριξή του προς την κυβέρνηση.

O πρωθυπουργός έχει καταστήσει σαφές σε τηλεοπτική του συνέντευξη προ ημερών ότι αν ο κυβερνητικός εταίρος άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις