Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καταφθάνει στον ΑΝΤ1 νέα κωμική σειρά με τίτλο «Μην ψαρώνεις»

Καταφθάνει στον ΑΝΤ1 νέα κωμική σειρά με...

Με Μαρία Λεκάκη και Θοδωρή Αθερίδη

Mία νέα Ελληνική σειρά αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 στο δεύτερο μισό της σεζόν με τίτλο «Μην ψαρώνεις» και το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ που δείχνει την Μαρία Λεκάκη, ντυμένη υπερπαραγωγή να κατεβαίνει από ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από την ψαραγορά και να προχωρά μέχρι τον Μανώλη – Θοδωρή Αθερίδη ζητώντας του δουλειά, ήδη παίζεται στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Όπως γράφει το zappit.gr, αν κρίνουμε από το καστ και την πλοκή, μάλλον πρόκειται για ένα σίριαλ που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς, η Σάντυ είναι μια γυναίκα που τα έχει όλα. Μία έπαυλη, πολλά λεφτά και ακριβά γούστα. Δεν έχει δουλέψει ούτε μία ώρα στη ζωή της και το βασίλειό της είναι το σπίτι της.  Οργανώνει τους πάντες και ασχολείται με την ανατροφή των παιδιών και τα hobby της (tennis, shopping, gala, φιλανθρωπίες, τις υπηρέτριές της, το σοφέρ της  κ.λπ.) και γενικώς «κοσμικά».

Ξαφνικά όμως ο μεγαλοεπιχειρηματίας άντρας της το σκάει με ελικόπτερο γιατί καταζητείται από τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος για οικονομικές ατασθαλίες. Μέσα σε μια νύχτα η Σάντυ  θα αναγκαστεί να αφήσει πίσω την παλιά της ζωή και να μετακομίσει σε μία φτωχογειτονιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight