Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έλλη Κοκκίνου: Έχω βιώσει απόρριψη- Πόσες σχέσεις έχει κάνει μετά το διαζύγιο; ΒΙΝΤΕΟ

Έλλη Κοκκίνου: Έχω βιώσει απόρριψη- Πόσε...

Μίλησε ανοικτά για την προσωπική της ζωή

Μετά το διαζύγιό της έχει κάνει μόνο μια σχέση. Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου. Η Κοκκίνου μίλησε ανοικτά για την προσωπική της ζωή και μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει ότι έχει βιώσει την απόρριψη όταν λόγω μιας ασθένεια που την βασάνιζε είχε πάρει κιλά.

«Με προσέβαλαν, μου έκλειναν πόρτες και με άσχημο τρόπο λόγω των περιττών κιλών, τους εξηγούσα αλλά… δεν τους ενδιέφερε», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας:

«Άλλαξα την εμφάνισή μου μέσα σε τέσσερα χρόνια. Μου πήρε πολύ καιρό. Μου έλεγαν θα περπατάς δύο ώρες και περπατούσα τέσσερις, έβγαζα φουσκάλες. Ήξερα πως με βλέπουν οι άλλοι γιατί έβλεπα μία άλλη Έλλη, μία διπλάσια Έλλη. Με έβλεπαν με οίκτο, έλεγαν ότι τρώω στα κρυφά, με αμφισβητούσαν όλοι…».

Η αγαπητή τραγουδίστρια υποστήριξε ότι έχει κάνει μόνο έναν δεσμό μετά το διαζύγιο που πήρε παρά το γεγονός ότι οι άνδρες την φλερτάρουν διαρκώς:

"Ναι με φλερτάρουν, αλλά αυτό που λέμε σχέση μία έχω κάνει μετά το διαζύγιό μου, δεν έχω προχωρήσει σε κάτι σοβαρό… Δε θέλω να δίνω δικαιώματα να με πιάνουν στο στόμα τους, με ενοχλεί, αλλά από την άλλη δε θα κρυφτώ. Μία ζωή την έχω, θέλω να τη χαρώ, να την απολαύσω σαν ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος… Ορισμένους τους φοβίζει η δημοσιότητα, δε θέλουν όλοι να δουν τον εαυτό τους στα περιοδικά και το κατανοώ, απόλυτα το κατανοώ…".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight