Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την αβάντ πρεμιέρ του «Ο Γκριντς - The Grinch» - Οι Καπουτζίδης & Παπαθεοδώρου στην μεταγλώττιση

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την αβάντ πρεμιέρ του «Ο ...

Από την Πέμπτη 6/12 η ταινία στις Ελληνικές αίθουσες και της Πάτρας

Την πιο απολαυστική έναρξη της φετινής Χριστουγεννιάτικης περιόδου, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά όσοι βρέθηκαν στην avant-premiere της ταινίας ψηφιακού animation «Ο Γκριντς - The Grinch» που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στην εντυπωσιακή αίθουσα Vmax Shera, στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στο Μαρούσι στην Αθήνα.

Με σύνθημα «Δεν είναι ποτέ αρκετά νωρίς να σου τη σπάνε τα Χριστούγεννα», περίπου 500 μικρά και… μεγάλα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των εταιριών Universal και Tulip Entertainment που έχει αναλάβει την διανομή της ταινίας στην Ελλάδα, για να παρακολουθήσουν πρώτοι απ’ όλους τις περιπέτειες του αγαπημένου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων και να φωτογραφηθούν με τους δημοφιλείς ηθοποιούς Γιώργο Καπουτζίδη και Έφη Παπαθεοδώρου, οι οποίοι έχουν χαρίσει τις φωνές τους στους ήρωες της ταινίας, κλέβοντας την παράσταση με τη μοναδική ερμηνεία τους στην ελληνική μεταγλώττιση.

Έξω από την κεντρική είσοδο των Village Cinemas μάλιστα είχε στηθεί μια υπερμεγέθης κρυστάλλινη σφαίρα, μέσα στην οποία γονείς και παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ποζάρουν με τον Γκριντς, αιχμαλωτίζοντας έτσι τη χαρά αυτής της ανεπανάληπτης εμπειρίας.

Ο αξιολάτρευτος γκρινιάρης που ζει με μόνη συντροφιά τον πιστό του σκύλο Μαξ αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης και να κλέψει τα Χριστούγεννα! Θα τα καταφέρει άραγε; Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς αφηγείται το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, μεταδίδοντας τη μαγεία των γιορτινών ημερών και τη δύναμη της αγάπης και της αισιοδοξίας.

Η ταινία ξεκινά να προβάλλεται από 6 Δεκεμβρίου 2018 στην Ελλάδα (και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare) και θα παιχθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Η σκηνοθεσία είναι των Yarrow Cheney και Scott Mosier ενώ στην αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Pharrell Williams, Kenan Thompson και η Angela Lansbury.

Το φιλμ «Dr. Seuss' The Grinch» (2018), με διάρκεια 90 λεπτά ήδη έχει ξεπεράσει σε εισπράξεις στις ΗΠΑ τα 204 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 70 εκατομμύρια από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο.

*Οι φωτ. είναι Panoulis Photography και μας εστάλησαν από την Tulip entertainment.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight