Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Θεραπεία PRP: To πλέον σύγχρονο όπλο στη μάχη κατά της τριχόπτωσης & αραίωσης μαλλιών

Θεραπεία PRP: To πλέον σύγχρονο όπλο στη...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε 6 μήνες

Η τριχόπτωση αποτελεί ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άντρες και γυναίκες στη σύγχρονη εποχή και οφείλεται στην κληρονομικότητα αλλά και στο έντονο άγχος και στρες που βιώνουμε καθημερινά. Η τριχόπτωση επιδρά στην αυτοπεποίθηση και στις κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις και αυτός είναι ο λόγος που όλο και περισσότεροι καταφεύγουν στη Μεταμόσχευση Μαλλιών με σκοπό να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και να αποκτήσουν ξανά νεανική εμφάνιση.

Σήμερα ωστόσο, όπως μας ενημερώνει και ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics, η οποία είναι διπλά βραβευμένη ως η Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον Κόσμο από τον έγκριτο και μη κερδοσκοπικό οργανισμό IMTJ,  είναι διαθέσιμες εξαιρετικά αποτελεσματικές συντηρητικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της ανδρικής και γυναικείας τριχόπτωσης, όπως είναι η Θεραπεία PRP.

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα μετά από Θεραπεία Τριχόπτωσης PRP στην κλινική Advanced Hair Clinics

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα μετά από Θεραπεία...

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα μετά από Θεραπεία Τριχόπτωσης PRP στην κλινική Advanced Hair Clinics

Πώς εφαρμόζεται;

Αρχικά λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται  φυγοκέντρηση σε συγκεκριμένες στροφές και για καθορισμένο χρόνο, έτσι ώστε να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP). Το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα ενεργοποιείται με την προσθήκη διαλύματος νουκλεοτιδίων (PRP με DNA activator), καθώς και με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου. Το πλάσμα εγχύεται με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας στις περιοχές του τριχωτού όπου υπάρχει αραίωση των μαλλιών, προκαλώντας επανενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων.

 

Πώς λειτουργεί;

Η θεραπεία PPR ενισχύει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων και έτσι προκαλεί τη φύτρωση νέων μαλλιών. Παράλληλα, δρα και προληπτικά, εμποδίζοντας την περαιτέρω απώλεια των υπαρχόντων μαλλιών. Ουσιαστικά, οι αυξητικοί παράγοντες που υπάρχουν στο αίμα, διεγείρουν την παραγωγή διαφόρων τύπων κυττάρων και ενεργοποιούν τα πολυδύναμα βλαστοκύτταρα, αποκαθιστώντας τις βλάβες που έχουν προκληθεί στη λειτουργία των τριχοθυλακίων.

Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες, για την αντιμετώπιση της ανδρογενετικής, της διάχυτης αλλά και της γυροειδούς αλωπεκίας. Αποτελεί την ιδανική θεραπεία στα αρχικά στάδια της τριχόπτωσης, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε διάστημα μόλις 6 μηνών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την κλινική Advanced Hair Clinics ή να επικοινωνήσετε με μία από τις κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο:

Πάτρα: +30 2610 226562

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Ηράκλειο Κρήτης: +30 2810 222303

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε την Advanced Hair Clinics στο Facebook & στο Instagram.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά