Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα supermarket Ανδρικόπουλος στηρίζουν την τοπική αγορά - Μοναδικές προσφορές σε προϊόντα της περιοχής του Ν. Αχαΐας!

Τα supermarket Ανδρικόπουλος στηρίζουν τ...

Θα ισχύουν από 22/11 έως 8/12

Τα supermarket Ανδρικόπουλος στηρίζουν την τοπική αγορά και το αποδεικνύουν έμπρακτα με τη δημοσίευση για δεύτερη συνεχή χρονιά του εντύπου προσφορών τοπικών προϊόντων.

Οι προσφορές θα ισχύουν από 22/11 έως 8/12 και θα περιλαμβάνουν πλήθος προϊόντων που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας. Ενδεικτικά, ξεφυλλίζοντας τις 4 σελίδες του φυλλαδίου μπορείτε να βρείτε προϊόντα με γνωστά εμπορικά σήματα όπως Δερβίσης, Καλλιμάνης, Καγιά, Πρώτο, Λουξ καθώς και πολλά άλλα.

Η πατρινή αλυσίδα σουπερμάρκετ ανέκαθεν στηριζόταν και στήριζε τους αχαιούς παραγωγούς πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή. Εκτός του φυλλαδίου, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει από πλήθος αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην περιοχή και να επωφεληθεί από τις προσφορές ενισχύοντας την Αχαϊκή οικονομία.

Σε δηλώσεις του Χαράλαμπου Ανδρικόπουλου, εκ των διαχειριστών εμπορικού και τμήματος Marketing, σημειώσαμε τα εξής: «με το φυλλάδιο αυτό επιβεβαιώνεται η άριστη συνεργασία με τους παραγωγούς της περιοχής μας – από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο – και ταυτόχρονα πετυχαίνουμε την καλύτερη προβολή και ανάδειξή τους μέσω των καταστημάτων μας. Πρόθεση μας είναι να στηρίζουμε τα τοπικά προϊόντα ώστε να αυξάνουμε την απασχόληση και να αναπτύσσουμε την οικονομική δραστηριότητα του τόπου μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά