Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η "Τρισεύγενη" του ΔΗΠΕΘΕ, Αντιγόνη Κουλουκάκου έπαιξε στο "Loro" του Σορεντίνο & σε βίντεο κλιπ του Τσελεντάνο

Η "Τρισεύγενη" του ΔΗΠΕΘΕ, Αντ...

Όπως έγραψε το περιοδικό Gala την είχε επιλέξει & ο Θ. Αγγελόπουλος για την "Άλλη Θάλασσα"

Πριν από λίγες εβδομάδες το εβδομαδιαίο περιοδικό Gala που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα της Κυριακής είχε μία συνέντευξη της Αντιγόνης Κουλουκάκου με τίτλο: Μια Ελληνίδα για τον Μπερλουσκόνι με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία «Loro» του Πάολο Σορεντίνο για τη σκανδαλώδη ζωή του Ιταλού μεγιστάνα της πολιτικής και των μίντια.

Η εντυπωσιακή Αντιγόνη Κουλουκάκου που μοιάζει με «Τσιγγάνα» της Μεσογείου, έχει ως γνωστό επιλεγεί να υποδυθεί τον κεντρικό ρόλο στο εμβληματικό, νεοελληνικό έργο «Η Τρισεύγενη» (το μοναδικό θεατρικό του ποιητή Κωστή Παλαμά) που θ’ ανεβάσει από τις 21 Δεκεμβρίου 2018 κι έπειτα ο Κώστας Τσιάνος με μουσική & τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, ως τη νέα κεντρική θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Η Τρισεύγενη που το 2011 την είχε υποδυθεί η Στεφανία Γουλιώτη σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου στο Εθνικό Θέατρο, είναι η κόρη του Δεντρογαλή, όμορφη, εκρηκτική και ορμητική, «νεράιδα μαζί και άνθρωπος» που έχει κερδίσει όλο το χωριό (το έργο εκτυλίσσεται στην περιοχή του Μεσολογγίου) με την ευγενική και αθώα της ψυχή.

Η θέλησή της για ζωή και ελευθερία είναι ασυγκράτητη και το πνεύμα της αδάμαστο και ανυπόταχτο. Αναζητώντας τον έρωτα, εναντιώνεται στον πατέρα της και παντρεύεται τον Πέτρο Φλώρη, το γιο του θανάσιμου εχθρού του.

Η επιθυμία της για ελευθερία θα την φέρει όμως τελικά σε σύγκρουση με την κλειστή και στενόμυαλη ηθική της κοινωνίας όπου ζει, χωρίς οδό διαφυγής.

Στο περιοδικό Gala η Αντιγόνη Κουλουκάκου που όπως έχουμε ξαναγράψει έχει κάνει μία σημαντική καριέρα μοντέλου με συνεργασίες με τους Dolce & Gabbana ενώ έχει ποζάρει και φιλοξενηθεί σε σελίδες ιλουστρασιόν περιοδικών όπως τα Vanity Fair & Vogue, ανέφερε πως στην ταινία «Loro» που στη χώρα μας η αλήθεια είναι πως την είδαν λίγοι (βγήκε στις 18/10 από την Feelgood) κάνει την Παλμίρα, μία σκηνοθέτιδα και παράλληλα μία κοσμική γυναίκα. «Η ματαιοδοξία της Παλμίρα εξανεμίζεται μαζί με τη νιότη της, προσπαθεί να βρει ένα νόημα στη ζωή και παίζει ένα παιχνίδι. Βρίσκει τη Στέλλα, την επόμενη ατραξιόν του γυναικά Μπερλουσκόνι», ανέφερε.

Το όμορφο κορίτσι με τα μεσογειακά, αρχαιοελληνικά χαρακτηριστικά που πήγε για σπουδές στην Πάρμα της Ιταλίας, βρέθηκε κατόπιν να συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους μόδας ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε, με τον σπουδαίο Τόνι Σερβίλο, ο οποίος υποδύεται τον Μπερλουσκόνι στο «Loro», είχε γνωριστεί τον Δεκέμβριο του 2011 στην ταινία «The Other Sea – Η Άλλη Θάλασσα» που ετοίμαζε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος και έμεινε δυστυχώς ανολοκλήρωτη λόγω των τραγικών γεγονότων που ακολούθησαν, του τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή του πολυβραβευμένου διεθνούς σκηνοθέτη μας. Στην ταινία εκείνη η Αντιγόνη Κουλουκάκου έκανε την γυναίκα του Σερβίλο.

Ο θρύλος της Ιταλικής μουσικής και σινεμά Αντριάνο Τσελεντάνο έχει χαρίσει στην Αντιγόνη Κουλουκάκου τον χαριτωμένο χαρακτηρισμό «Τσιγγάνα». Όπως η ίδια εξήγησε στο Gala (Ελληνική έκδοση), «με βάφτισε Gitana – τσιγγάνα γιατί μου ταιριάζει κι εκείνος το είδε πρώτος. Γνωριστήκαμε με αφορμή τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι του “Per sempre” το 2012 και το πρώτο πράγμα που μου είπε βλέποντας με ήταν: εσύ δεν είσαι μόνο μοντέλο, ούτε μόνο ηθοποιός, είσαι καλλιτέχνης σαν τους los gitanos, με ανδαλουσιανή κουλτούρα και τον ρυθμό στο αίμα σου».

*Οι φωτ. είναι από τη δημοσίευση του περιοδικού Gala (Ελληνική έκδοση, Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018).

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight