Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νέα πρόσωπα στο σήριαλ της "Μουρμούρας" - Η Κλέλια Ρένεση υποδύεται μία κοπέλα από τον Πύργο της Ηλείας

Νέα πρόσωπα στο σήριαλ της "Μουρμού...

Η Καίτη μπαίνει στο σπίτι του Ηλία να κάνει οικιακές δουλειές & τον ερωτεύεται

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στον καινούριο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» που για τη νέα περίοδο θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00.

Ως γνωστόν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη που από την αρχή της σειράς υποδυόταν τη Μαρίνα, σύζυγο του Ηλία – Βλαδίμηρου Κυριακίδη που μάλιστα σύμφωνα με το σενάριο ήταν Πατρινή, αποχώρησε, έτσι οι δημιουργοί του σήριαλ που έχει φτάσει αισίως στην 6η του σαιζόν σκέφτηκαν ως αντικαταστάτρια της, την γνωστή ηθοποιό Κλέλια Ρένεση, η οποία και ενσαρκώνει την Καίτη, μία κοπέλα από τον Πύργο της Ηλείας, καπάτσα και έξυπνη που στα 20 της είχε βγει Μις Κατάκολο.

Η Καίτη αναλαμβάνει τις οικιακές δουλειές του Ηλία που πλέον μένει στον Πύργο ενώ τη μάνα του υποδύεται η Ελένη Γερασιμίδου.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Κλέλια Ρένεση, ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης 17/10/2018 καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha όπου η συμπαθής Κλέλια Ρένεση, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να δεχτεί τον ρόλο στην επιτυχημένη σειρά.

«Επί της ουσίας δεν έμενα στο εξωτερικό. Μετακινούμουν. Ο λόγος που καψουρεύτηκα την Καίτη είναι ο εξής. Γύρω στη μέση του καλοκαιριού, ενώ έχω κάνει τα πλάνα μου για φέτος, σκάει αυτό το τηλέφωνο. Πηγαίνοντας στο ραντεβού λέω “να μην είναι κάτι που να μου αρέσει”. Δεν υπήρχε γραμμένος ρόλος τότε. Μια ιδέα ενός χαρακτήρα.

Μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή συγκυρία για μένα. Μου φάνηκε εξαιρετικός ο ρόλος και εξαιρετική η συνθήκη που θα έκανα τον ρόλο. Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά. Και με έναν τέτοιο ρόλο, μια τέτοια γυναίκα… Τη γουστάρω πάρα πολύ», είπε η Κλέλια Ρένεση, η οποία πρόσθεσε πως η ηρωίδα της Καίτη είναι ένα θηλυκό που θα ερωτευτεί τον Ηλία, μία γυναίκα που ουσιαστικά του προσφέρει την καρδιά της στα χέρια και πως ο Ηλίας μπορεί στην αρχή να της φέρεται απότομα ωστόσο στην πορεία θα μαλακώσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight