Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

BIG BEN: ΜΕ ΝΕΟ ΜΕΝΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ MEAT DISHES!)

BIG BEN: ΜΕ ΝΕΟ ΜΕΝΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΥΣΤΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το κοινό επιβραβεύει το team του Ακη Καραβιώτη

Δυναμική επανεκκίνηση στο άνοιγμα της καινούριας φθινοπωρινής και χειμερινής σαιζόν για το αγαπημένο- και πάντα εντυπωσιακό και πολυσύχναστο- Big Ben Art Resto Bar στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου. Το ονομαστό στέκι στο ιστορικό σημείο του θρυλικού «Καραβίτη» στην καρδιά της Πάτρας, δελεάζει σε όλη τη διάρκεια της μέρας κόσμο κάθε ηλικίας και πλέον δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο μενού και στη μουσική του. Ο ιδιοκτήτης Ακης Καραβιώτης επιλέγει συνεργάτες με εγγυημένες «υπογραφές» επιτυχίας και απήχησης.

Όπως μάθαμε, τα ανανεωμένα γευστικά ταξίδια του Big Ben βασίζονται στην εκλεπτυσμένη και πρωτότυπη δημιουργική κουζίνα διεθνών επιρροών με σεφ τον προικισμένο πατρινό Σπύρο Μαλαγκωνιάρη. Μάλιστα, τα πιάτα των κρεατικών είναι πολύ φροντισμένα, υλοποιημένα με μεγάλη μαεστρία και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Οσοι τα έχουν δοκιμάσει μεσημέρι και βράδυ έχουν κάνει τα πιο ενθουσιώδη σχόλια!

Επιπλέον σερβίρονται τα λαχταριστά γλυκίσματα του ονομαστού chef patissier Δημήτρη Αλέρτα, που ήρθε από την Αθήνα ειδικά για τον Ακη Καραβιώτη και το Big Ben. O περιζήτητος συμπολίτης dj Γιώργος Γκανασούλης έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια συμπληρώνοντας το πιο φιλόδοξο σμίξιμο κορυφαίων συντελεστών. Όπως ξέρουμε άλλωστε, παραμένει σταθερός στόχος του Big Ben o «πρωταθλητισμός» στην εστίαση σε πανελλαδικό επίπεδο, προσπάθεια που ανταμείβει συνεχώς ο κόσμος, γεμίζοντας τους θεαματικούς, mix & match χώρους καθημερινά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View