Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Ειρήνη Λαγούδη πάλεψε για να γλιτώσει από τον ασφυκτικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της-Ο ένας την κλείδωσε, ο άλλος έβαλε φωτιά

Η Ειρήνη Λαγούδη πάλεψε για να γλιτώσει ...

Οι δυο δράστες φέρονται να έχουν άμεση σχέση με τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας

Όλα δείχνουν δυστυχώς ότι η Ειρήνη Λαγούδη βρήκε μαρτυρικό ασφυκτικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της απέναντι στους άνδρες που τοποθετούνται στο σημείο της δολοφονίας στη λίμνη Τριχωνίδα.

Όλα δείχνουν πώς η 44χρονη γυναίκα έδωσε μάχη για να σωθεί. Οι δυο άνδρες που εμφανίζονται ως φυσικοί αυτουργοί δεν της άφησαν κανένα περιθώριο να καταφέρει να βγει από το αυτοκίνητο.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι πάλεψε για να βγει, βρέθηκε αποτύπωμα από το παπούτσι της τόσο στον ουρανό του αυτοκινήτου, όσο και στο πίσω τζάμι του Ford Ka.

Παραμένει άγνωστο εάν τα αποτυπώματα αυτά έγιναν κατά την πάλη της με τους δράστες που επιχειρούσαν να την ακινητοποιήσουν ή έγιναν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σπάσει το τζάμι και να ανασάνει καθώς από τη φωτιά το αυτοκίνητο μετατρεπόταν σε θάλαμο αερίων.

Οι δυο άνδρες φαίνεται να έχουν άμεση σχέση με τον φερόμενο ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της γυναίκας από την Κατοχή Αιτωλοκαρνανίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις