Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανοίγει ο δρόμος για μειώσεις και απαλλαγές στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Ανοίγει ο δρόμος για μειώσεις και απαλλα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι δήλωσε ο γ.γ. υποδομών και δικτύων Γιώργος Δέδες

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηώσεις του γ.γ. υποδομών, μεταφορών και δικτύων Γιώργου Δέδε για απαλλαγή από το κόμιστρο της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης, των εργαζομένων με εξαρτημένη σχέση καθώς επίσης και των ασθενών που προέρχονται από τον δήμο Ναυπακτίας και κινούνται προς την Πάτρα.

Ο κ. Δέδες αναφέρθηκε στο θέμα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικών μειώσεων στα διόδια της Γέφυρας και επίσης απαλλαγών συγκεκριμένων κατηγοριών εργαζομένων.

Ο κ Δέδες, εκτός των άλλων ανέφερε ότι αυτή την εποχή το υπουργείο βρίσκεται σε επαφή και διαπραγμάτευση με τους παραχωρησιούχους. Η συζήτηση αφορά στο πλαίσιο των υφιστάμενων παραχωρήσεων σύμφωνα με μοντέλα που εφάρμοσαν εξάλλου και άλλες Ευρωπαικές χώρες, όπως το 2017 η Γαλλία, η Ιταλία και φέτος η Κροατία.

Ακούστε τι δήλωσε για το θέμα στο nafpaktianews.gr ο γ.γ. υποδομών, μεταφορών και δικτύων

O κ. Δέδες αναφέρθηκε τόσο στην οριζόντια μείωση των διοδίων, όσο και στη δυνατότητα που θα έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής της Ναυπακτίας να πηγαινοέρχονται με απαλλαγή από το κόμιστρο της Γέφυρας.

Η πρόβλεψη που είναι υπο συζήτηση αφορά κυρίως σε έσουν έχουν εξαρτημένη σχέση εργασίας από την άλλη πλευρά της Γέφυρας και φυσικά για εκείνους τους ασθενείς που πρέπει να μεταβούν σε νοσοκομεία της Αχαικής πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις