Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: "Παρελθόν" το γνώριμο αρτοποιείο του Κώστα Τρίγγου στην οδό Κανακάρη

Πάτρα: "Παρελθόν" το γνώριμο α...

Έκλεισε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

Τα τελευταία τουλάχιστον πέντε με έξι χρόνια είχε μεταφέρει το αρτοποιείο του επί της οδού Κανακάρη 111 πλησίον της Αγ. Νικολάου και φρόντιζε πάντα να έχει φρεσκοψημένο ψωμί, τσουρέκια, κουλουράκια, κέικ, σφολιατοειδή και πολλά ακόμη.

Ο λόγος για το αρτοποιείο του συμπολίτη Κώστα Τρίγγου, ο οποίος είχε διατελέσει για ένα διάστημα και επικεφαλής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας», που απ’ όσο είδαμε, σταμάτησε να λειτουργεί από το  Σάββατο 22/9/2018. Είχε εδώ και μέρες ακουστεί πως ο συμπολίτης αρτοποιός θα έκλεινε την επιχείρηση του τουλάχιστον στο σημείο της Κανακάρη όπου είχε μεταφερθεί (τα προηγούμενα χρόνια το αγοραστικό κοινό έβρισκε τα προιόντα άρτου και γλυκισμάτων του Τρίγγου στην οδό Κολοκοτρώνη πιο κάτω από την Κανακάρη).

Είναι μία σημαντική «επιχειρηματική» απουσία από το κέντρο της πόλης της Πάτρας και δη στο κομμάτι του άρτου μιας και απ’ όσο ξέραμε το αρτοποιείο του διέθετε και εργαστήριο παρασκευής άρτου (δεν ήταν δηλαδή μόνο πρατήριο διάθεσης ψωμιού) ενώ ο ίδιος με προσωπικό αγώνα προμήθευε πάντα φρέσκο ψωμί και εστιατόρια της πόλης.

Πλέον ο Κ. Τρίγγος θα οδεύσει σιγά - σιγά στον δρόμο της συνταξιοδότησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά